Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Akademisyenleri Özel Eğitimden Geçiyor… Çocuk Gelişimi ve Psikolojisi Konusunda Eğitim Verildi…
Eklenme Tarihi: 05 Haziran 2019, 15:24
Son Güncelleme Tarihi:14 Ocak 2020, 10:41

Üniversite çatısı altında alanında uzman akademisyenler eşliğinde çocukların ve gençlerin becerilerinin gelişimini yaşam boyu, sürdürülebilir ve çağdaş eğitim anlayışıyla sağlamak amacıyla 18 Haziran’da eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Özay Günsel Çocuk Üniversitesi akademisyenlerine, “ Çocuk Gelişimi ve Çocuk Psikolojisi” konusunda eğitim verildi.

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, Üniversitede etkinlikleri gerçekleştirecek olan akademisyenlere, Uzman Çocuk ve Ergen Psikoloğu Çağla Akarsel tarafından çocuk ve ergenlerde iletişim, motivasyon ve bilişsel gelişim konularında eğitimler verildi. Akran çatışması ve akran zorbalığı hakkında da bilgilendirilen akademisyenlere, etkili iletişim ve etkinliklerin nasıl yapılacağı ve planlanacağına ilişkin de eğitim verildi.

Başarılı, Hayata Daha Pozitif Bakan, Sorumluluk Sahibi ve Liderlik Ruhu Yüksek Bilim İnsanları Yetiştirilecek…
Uzman Çocuk ve Ergen Psikoloğu Çağla Akarsel, bilimsel uygulamalar ve aktivitelerle somut hale getirecekleri Özay Günsel Çocuk Üniversitesi olarak ilk hedeflerinin eğitim verecek akademisyenlerin çocuk gelişimi ve psikolojisi konusunda eğitilmesi gerekliliğini vurguladı.

Eğitimi eğlenceli, daha verimli, çocukların yaş gruplarına uygun hale getirecek akademisyenlere çocuk gelişimi ve çocuk psikolojisi konusunda eğitim veren Psk. Akarsel, “Çocuk üniversitesi olarak hedefimiz liderlik ruhu yüksek, okur – yazar, saygın, araştırmacı, hoş görülü ve çevresine duyarlı küçük bilim insanları yetiştirmektir” dedi.