Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Öğrencilerinin Deniz Etkinliği Mimoza Hotel Tesislerinde Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 05 Temmuz 2019, 16:05
Son Güncelleme Tarihi:14 Ocak 2020, 10:13

Kıbrıs’ın ilk ve tek çocuk üniversitesi ÖZAY GÜNSEL ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ 2018/2019 Yaz Dönemi Programında yer alan Kampüs Dışı Etkinliklerden deniz etkinliğinin 2.cisi 4 Temmuz 2019 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yakın Doğu Üniversitesi tarafından yenice hizmete açılan MİMOZA HOTEL ev sahipliği yaptı.

Sabah YDÜ Kampüsünde toplanan öğrenciler, Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Meriçli, Genel Sekreter Duygu Kaptanoğlu Coşkun,Genel Koordinatör Çağla Akarsel ve koordinatörler Dervişe Amca Toklu, Mina Darbaz, Türkay Öyken’in katılımıyla ve tüm asistan öğretmenlerle birlikte üniversite araçlarıyla Magusa’ya doğru yola çıktılar. Bir saatlik yol süresi de neşeli, eğlenceli doğru davranışlarla öğrencilere rol model olmaya çalışılarak değerlendirildi.

MİMOZA Hotel yetkililerince karşılanan öğrencilere koordinatörler ve asistan öğretmenlerce güneş koruma kremleri de sürülerek yaş gruplarına göre neşe içinde havuza ve denize girmeleri sağlandı. Havuz ve denizde keyifli saatler geçiren öğrenciler bol bol resim çektirdiler.

Denize ve havuza girmeyen az sayıdaki öğrenci için de yaş gruplarına göre farklı etkinlikler( resim yapmak, ip atlamak vb oyunlar ve büyük yaş grubu için de Prof. Dr. Filiz Meriçli ve Prof.Dr.Salih Gücel ile ile meslekler hakkında söyleşiler ) gerçekleştirildi.

Öğlen yemeğinde, MİMOZA HOTEL mutfağında titizlikle hazırlanan sağlıklı köfteli domates ve marullu hamburgerler portakallı ve şeftalili içecekler ile keyifle yendi.

Yemek sonrası Mimoza Hotelin ikramı soğuk karpuz da çocukların çok hoşuna gitti.

Dönüş için eşyalar toplandı; öğretmenler tek tek özellikle küçük yaş gruplarının çantalarını derleyip toplamaya çalışırken öğrencilerin “biraz daha kalsak”, “bir daha gelelim” sesleri arasında araçlara binildi.

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Öğrencilerine kampüs dışı etkinlikte ev sahipliği yapan ve çocuklarımıza güzel bir gün yaşatan Mimoza Hotel yöneticilerine ve tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.